Mäkikoulun yhteistyökumppanit

MÄKIKOULU

Mäkikoulu alkaa heti, kun lunta tulee maahan. Mikäli et malta odottaa lumentuloa ja haluat kokeilla mäkihyppyä, ota rohkeasti yhteyttä. Kaikki lajista kiinnostuneet tytöt ja pojat ovat tervetulleita kokeilemaan lajia. Muistathan ottaa oman laskettulukypärän mukaan, mikäli sinulla sellainen on. Lisätietoja saat jaoston puheenjohtajalta Niina Meis p. 045 351 8950 tai makijaosto.siipo@gmail.com.

Vaatteiksi kannattaa valita lämmin talvivaatetus, joka on kuitenkin mukava liikkuessa. Varaa mukaan 1-2 paria villasukkia, joilla saadaan lämpöä varpaille ja täytettä ehkä hieman reilun kokoisiin monoihin. Muista myös lämpimät käsineet. Jos omistat oman laskettelukypärän ota se mukaan harjoituksiin.

Mäkikoulussa päästään tutustumaan mäkihypyn saloihin, opetellaan mäkihypyn perustekniikoita kuten vauhtimäen laskuasento, ponnistus ja alastulo. Lisäksi mäkikoulussa temppuillaan suksilla ja opetellaan hiihdon taitoja. Harjoittelu tapahtuu osittain myös ilman suksia.

Mäkikoulun maksu vahvistuu syyskokouksen jälkeen. Mäkikoulu sisältää asiantuntevan ohjauksen kerran viikossa, oikeat mäkihyppyvälineet, Skipassin joka sisältää vakuutuksen sekä jaoston pipon. Voit käydä kokeilemassa mäkikoulua helmikuun ajan veloituksetta. 

ks. esite

Tervetuloa mukaan.

VÄLINEET

Mäkijaostolla on varusteita joilla mäkihypystä kiinnostunut pääsee kokeilemaan lajia. Jatkossa aloittelija voi vuokrata hyppymonot, sukset, hyppypuvun ja kypärän.
Tavoitteena on, että jaoston omistamilla välineillä pääsee harrastamaan mäkihyppyä 1-2 vuoden ajan (kooltaan välineet ovat lähinnä alle 12 vuotiaille sopivia).
Urheilija voi kokeilla onko mäkihyppy hänen lajinsa vai ei, ilman vanhempien suurta taloudellista satsausta.
 

KUINKA VOIN ALOITTAA MÄKIHYPPYHARRASTUKSEN?

Ota yhteyttä jaoston puheenjohtajaan Niina Meis puh. 045 351 8950

Mäkikouuluun ilmoittautuminen

Facebook
Facebook