Mäkikoulun yhteistyökumppanit

 SIIPON MÄKIKOULU

Siipon Mäkikoulu käynnistyy talven aikana Kuilun mäkimontussa. Mäkikouluharjoituksia pidetään niin pitkään kuin säät sallivat. Kaikki lajista kiinnostuneet lapset ikään katsomatta ovat tervetulleita kokeilemaan lajia. Lisätietoja saat jaoston puheenjohtajalta makijaosto.siipo(at)gmail.com.

Vaatteiksi kannattaa valita lämmin talvivaatetus, joka on kuitenkin mukava liikkuessa. Varaa mukaan 1-2 paria villasukkia, joilla saadaan lämpöä varpaille ja täytettä ehkä hieman reilun kokoisiin monoihin. Muista myös lämpimät käsineet. Jos omistat oman laskettelukypärän ota se mukaan harjoituksiin.

Mäkikoulussa päästään tutustumaan mäkihypyn saloihin, opetellaan mäkihypyn perustekniikoita kuten vauhtimäen laskuasento, ponnistus ja alastulo. Lisäksi mäkikoulussa temppuillaan suksilla ja opetellaan hiihdon taitoja. Harjoittelu tapahtuu osittain myös ilman suksia.

Mäkikoulun hinta on 90 Euroa. Mäkikoulu sisältää asiantuntevan ohjauksen kerran viikossa, oikeat mäkihyppyvälineet sekä jaoston pipon. Voit käydä kokeilemassa mäkikoulua kolme kertaa veloituksetta. Suosittelemme Ski passin hankkimista, jossa on vakuutus ja kilpailulupa. Ski passin voi hankkia tästä.

Tervetuloa mukaan!

VÄLINEET

Mäkijaostolla on varusteita joilla mäkihypystä kiinnostunut pääsee kokeilemaan lajia. Jatkossa aloittelija voi vuokrata hyppymonot, sukset, hyppypuvun ja kypärän. Tavoitteena on, että jaoston omistamilla välineillä pääsee harrastamaan mäkihyppyä 1-2 vuoden ajan. Näin urheilija voi kokeilla onko mäkihyppy hänen lajinsa vai ei, ilman vanhempien suurta taloudellista satsausta.
 

KUINKA VOIN ALOITTAA MÄKIHYPPYHARRASTUKSEN?

Ota yhteyttä makijaosto.siipo(at)gmail.com.